- Hotel Oostzaan-Amsterdam

U wilt een bezoek brengen aan de hoofdstad en u wilt niet de hoofdprijs betalen? U zoekt een goedkoop hotel Amsterdam? De stad is zeker het bezoeken waard. Je kunt er goed shoppen, heerlijk eten en er zijn tal van bezienswaardigheden. Of u nou let op uw budget of niet het is natuurlijk veel leuker om geld uit te geven aan bijzondere bezienswaardigheden dan aan een overnachting. Zoekt u een goedkoop hotel? Amsterdam bezoeken? Kom dan naar Van der Valk Oostzaan-Amsterdam! Het verblijf bevindt zich slechts op 15 minuten vanaf het centraal station, zowel met de auto als met het OV. 

Goedkoop hotel Amsterdam

U bent dus op zoek naar een goedkoop hotel. Amsterdam wilt u bezoeken. Maar u wilt liever niet in een hostel eindigen? Een goedkoop hotel in Amsterdam is mogelijk. Wanneer u kom logeren bij Van der Valk Oostzaan-A'dam kunt u ook nog eens genieten van luxe en comfort. Het verblijf bevindt zich slechts op een kwartiertje rijafstand van de stad. Daarnaast kunt u op vrijdag, zaterdag en zondag gebruik maken van onze shuttle service. Voor slecht twee euro kunt u vanaf uw verblijf naar de stad reizen. U kunt dus binnen no-time in de stad zijn en alsnog rustig overnachten. Wanneer u graag een avondje uit wilt en een drankje wilt doen in de stad dan kunt u 's avonds goedkoop met een Uber terug naar uw verblijf gaan. U kunt het bezoek aan onze prachtige hoofdstad dus goed combineren met een luxueuse overnachting bij ons mooie verblijf. Wanneer je goedkoop wilt overnachten dan kun je gebruik maken van een van onze arrangementen. Daarnaast hebben we regelmatig een aanbieding of meerdere aanbiedingen, deze worden weergeven op de homepagina!

Zoekt u een goedkoop hotel? Amsterdam heeft u veel te bieden!

A'dam is een stad met veel geschiedenis. De stad werd in de 13e eeuw aangelegd en is nu een wereldstad geworden. We herkennen de hoofdstad aan haar prachtige grachten die verbonden zijn aan smalle huizen. De stad trekt jaarlijks zo een 4 miljoen toeristen aan, vanwege het grote aanbod aan geschiedenis, evenementen, beurzen en musea. Daarnaast biedt het ook een geweldig nachtleven op o.a. het Leidseplein en het Rembrandtplein. U vindt dit allemaal op een kwartiertje rijafstand van uw verblijf! Een goedkoop hotel nabij Amsterdam is toch ideaal! 

Faciliteiten goedkoop hotel Amsterdam

Het Van der Valk verblijf beschikt over comfortabele en luxe kamers. Daarnaast zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Het verblijf beschikt over een welness en een fitness, waar u naar wens gebruik van kunt maken. In het verblijf is een bar aanwezig en zelfs een casino. Genoeg vermaak dus. Wanneer je zoekt naar goedkoop hotel Amsterdam dan is dit zeker een goede keuze!

Wij staan klaar om uw zorgen in handen te nemen en uw verblijf in A'dam de vergemakkelijken!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.