- Hotel Oostzaan-Amsterdam

Genieten in Zaandam? Hotel Van der Valk Oostzaan-Amsterdam!

Wilt u een aantal dagen doorbrengen in Zaandam? Hotel Van der Valk Oostzaan-Amsterdam biedt u een heerlijke overnachting. Niet alleen is Zaandam met de auto binnen tien minuten te bereiken, ook steden als Amsterdam en Edam liggen in de buurt. Ideaal dus wanneer u naast Zaandam ook andere steden wilt ontdekken.

 

Hotel Zaandam, Amsterdam om de hoek!

Als u naar een hotel in Zaandam gaat om even helemaal uit de drukte van alle dag te zijn, dan hebben wij wel een aantal tips voor u. Hotel Van der Valk Oostzaan-Amsterdam ligt heel dicht in de buurt van Zaandam en heeft van alles in huis om u uitgebreid te verwennen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een aantal baantjes zwemmen voordat u vertrekt naar Zaandam? Zo wordt u goed wakker en begint u op een ontspannen manier aan de dag. Ook kunt u aan het einde van de dag heerlijk dineren in ons restaurant.

Alles gezien in Zaandam? Dan is Amsterdam ook nog eens om de hoek! Amsterdam heeft alle charme en sfeer die u nodig heeft om uw reisje compleet te maken. Na zo’n druk dagje Amsterdam kunt u nog even helemaal tot rust komen in onze sauna.

Tips in de omgeving van Zaandam? Hotel Van der Valk is uw ideale partner

Wij zijn er graag voor u als u een verblijf boekt in ons hotel in de buurt van Zaandam en Amsterdam. We staan graag klaar voor al uw vragen en geven u ook alvast wat tips voor leuke dagjes uit:

- Bezoek de Zaanse Schans. Op deze manier krijgt u een goede indruk van het leven in vroegere tijden. U ontdekt molens, maakt kennis met oude ambachten en kunt een bezoek brengen aan leerzame musea.
- Breng een bezoek aan de steden in de buurt van Zaandam. In het hotel geniet u van een goede nachtrust, zodat u met nieuwe energie de prachtigste steden in de omgeving kunt bezoeken. Denk hierbij niet alleen aan Amsterdam, maar ook aan de onbekendere steden zoals Edam en Volendam.

Zaandam hotel

U heeft helder wat u wilt? Een paar dagen doorbrengen in de omgeving van Zaandam? Hotel Van der Valk Oostzaan-Amsterdam is dan de beste oplossing die u kunt bedenken. Boek nu een van onze luxe kamers en geniet van uw verblijf in deze prachtige omgeving.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod

Wij maken gebruik van cookies.