Direct naar de contentDirect naar de footer
Bedrijfsfeest, jubileum of verjaardagsfeest?
Bedrijfsfeest, jubileum of verjaardagsfeest?

Trouwlocatie Oostzaan

EEN PRACHTIGE TROUWZAAL IN ZAANSTAD

Zoekt u een prachtige trouwzaal in Zaanstad? Kijk dan eens bij Hotel Oostzaan - Amsterdam. De zalen in ons hotel kunnen namelijk worden omgetoverd tot een van de mooiste trouwlocaties van Zaanstad en omstreken. Een bruiloft is een van de belangrijkste dagen van uw leven en moet dus goed worden gevierd. Onze prachtige trouwzaal in Zaanstad biedt u alle mogelijkheid om er een fantastisch feest van te maken!

EEN VAN DE MOOISTE TROUWLOCATIES VAN ZAANSTAD

Uw bruiloft moet een memorabele dag zijn voor uzelf, uw partner en uw gasten. Er zijn veel verschillende dingen die moeten worden geregeld en er bestaan nogal wat zaken die u niet mag vergeten.

Wilt u trouwen in een trouwzaal in Zaanstad? Dan is Hotel Oostzaan - Amsterdam een uitermate geschikte locatie. Trouwen in Oostzaan heeft veel voordelen: door de centrale ligging nabij Amsterdam hoeven vrienden en familie nooit ver te rijden. Al uw gasten kunnen parkeren bij het hotel en de locatie is ook bereikbaar met het openbaar vervoer. U geniet van een luxueuze accommodatie en hoeft zich op deze belangrijke dag nergens zorgen over te maken. Bovendien staat u met een halfuur op Schiphol om in het vliegtuig te stappen voor uw huwelijksreis.

EEN VERZORGDE TROUWZAAL IN ZAANSTAD

Trouwen in onze trouwzaal in Hotel Oostzaan – Amsterdam is ideaal voor iedereen die alles voor de bruiloft gemakkelijk wil regelen. In overleg met onze medewerkers kunnen de meeste dingen in één keer worden geregeld. Onze trouwzaal in Zaanstad is voorzien van alle benodigde apparatuur op gebied van licht en geluid en u kunt ons uitgebreide cateringaanbod gebruiken. Het leukste aan een bruiloft in een hotel is misschien wel het feit dat uw gasten in het hotel kunnen logeren. Na het feest zijn ze binnen een paar minuten op hun kamer en hoeft niemand meer naar huis te rijden.

Wilt u een bruiloft in Zaanstad die u helemaal zelf kunt samenstellen? Informeer bij ons personeel naar de mogelijkheden en maak een afspraak om onze trouwlocatie te bekijken.