Direct naar de contentDirect naar de footer

VALK TO GO OOSTZAAN - AFHALEN

Al enige tijd heeft u de Valk ervaring moeten missen, omdat onze restaurant helaas nog tijdelijk gesloten is. Maar met Valk to Go kunt u Valk in huis (af)halen en thuis heerlijk genieten van onze gerechten!

Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel met de AnnaBel app via de bestelknop. Wij hopen dat u thuis kunt gaan genieten en we u binnenkort weer mogen ontvangen in onze restaurants!

Werkwijze bestellen

Werkwijze bestellen

U kunt uw bestelling tot 20:00 plaatsen via onze AnnaBel app, maar wilt u liever telefonisch uw bestelling doorgeven? Dat is ook mogelijk. Tussen 12:00 en 20:00 kunt u uw bestelling plaatsen door te bellen naar: 06-30144641

Wij accepteren bestellingen tot 1 uur van tevoren op de dag zelf. Bij uw bestelling vragen wij u om in de opmerking eventuele voedingsrestricties en speciale wensen op te geven. Vanzelfsprekend nemen wij alle nodige voorzorgsmaatregelen bij het bereiden en afhalen van de maaltijd. De bestellingen zijn af te halen tussen 17:00 - 21:00.

Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met onze receptie.

Plaats uw bestelling
Werkwijze afhalen

Werkwijze afhalen

De bestellingen zijn af te halen tussen 17.00 - 21.00.

  1. Parkeer rond het afgesproken tijdstip op ons parkeerterrein
  2. Bij binnenkomst houden wij, en u ons aan de RIVM richtlijnen
  3. Wij verzoeken u de bestelling alléén af te komen halen
  4. Haal uw maaltijd als u binnen bent op de eerste etage op, dit kan via de trap na binnenkomst rechts.
  5. Betalen kan alleen met IDeal als u met AnnaBel besteld, wanneer u telefonisch besteld heeft kunt u ter plaatse met pin betalen.
  6. Wij wensen u smakelijk eten en hopen u snel weer te zien!
Routebeschrijving

Valk Oostzaan-Amsterdam nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden