Direct naar de contentDirect naar de footer
;

Live Cooking

Hotel Oostzaan - Amsterdam organiseert bijna elke zaterdag en vanaf het najaar ook op enkele vrijdagen van 17:00 - 21:00 uur live cooking. Tijdens deze avond zal de keukenbrigade live een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden.

Dit spektakel is uitermate geschikt voor zowel jong als oud publiek en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, hoofd-, en nagerechten.

Tevens presenteert ons enthousiaste bedieningsteam u een ruime keuze aan dranken uit het Hollands gedistilleerde dranken assortiment.

De keukenbrigade van Hotel Oostzaan - Amsterdam bereidt voor u o.a de onderstaande gerechten:

  • Diverse vlees- en visgerechten à la minute van grill;
  • Heerlijke wokgerechten, klaar terwijl u wacht;
  • Diverse salades;
  • Heerlijke koude voorgerechten;
  • Een soepenbuffet;
  • Speciaal kinderbuffet;
  • Diverse warme gerechten;
  • Verse groenten;
  • Uitgebreide saladebar met diverse soorten rauwkost;

Ter afsluiting serveert onze keukenbrigade een uitgebreid dessertbuffet.

Heeft u iets te vieren met vrienden, familie of collega's of gewoon voor de gezelligheid, bij het Live Kook Spektakel bent u op zaterdag van harte welkom.

Wij heten u van harte welkom vanaf 17.00 uur en het spektakel zal eindigen rond 21.00 uur.

Reserveren voor het Live Kook spektakel is noodzakelijk

Tijdens de feestdagen serveren wij buffetten tegen aangepaste tarieven. Voor verdere informatie verwijzen wij u naar de receptie van Hotel Oostzaan - Amsterdam. Om teleurstellingen te voorkomen, adviseren wij u tijdig te reserveren.

Vanaf 28 juli t/m 1 september organiseren wij geen live kookspektakel.

All-in tarieven per persoon:
Volwassenen € 37,50
Kinderen 3 t/m 11 jaar € 18,50
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Reserveer uw tafel

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten