Direct naar de contentDirect naar de footer

Wild menu

Voorgerecht

Voorgerecht

  • Tartaar van hert

    14,00

    Kwartelei | wintergroenten | truffel | brioche

  • Soep van aardpeer & pastinaak *

    7,50

    Hazelnoot granola | truffel olie | rozemarijn

    * Vegetarisch
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Fettuccine hazenpeper

    19,50

    Fettuccine pasta | huisgemaakte hazenpeper ragu | zilverui | Parmezaan | gremolata

  • Hertenbiefstuk

    24,50

    Hazelnoot kruimel | aardappelpuree | wintergroenten | sjalot | jus

Nagerecht

Nagerecht

  • Appel tarte tatin

    9,50

    Karamel | vanille ijs

Wijn suggestie

Wijn suggestie

  • Valk in Zuid-Afrika Shiraz-Cabernet

    19,50

    Een volle, rijke, donkerrode wijn met aroma's van bramen en kersen. Zacht en mild in de afdronk

    glas 4,80