Direct naar de contentDirect naar de footer

Wild menu

Voorgerecht

Voorgerecht

.
  • Charcuterie van wild

    13,00

    Selectie van gepekelde en gerookte vleeswaren | Amsterdams zuur | vijgenchutney

  • Bospaddenstoelentaartje

    9,50

    Bladerdeeg | gebakken paddenstoelen | sjalot | brie | sherry azijn

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Hertenbiefstuk

    23,00

    Pompoen hutspot | bimi | bospaddenstoelen | bitterbal van zwezerik | portjus

  • Wild zwijn fettuccine

    23,00

    Fettucine | ragout van wild zwijn | gekarameliseerde zilveruitjes | Parmezaan

Nagerecht

Nagerecht

  • Sticky toffee appel cake

    8,50

    Karamelsaus | Stroopwafel ijs

Wijn suggestie

Wijn suggestie

  • Boschendahl Grand Cuvee 1685 | Shiraz

    30,50

    Stellenbosch | diep rood | geuren van kersen | aardbeien

    glas 7,00