Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

DE PERFECTE CONGRESLOCATIE

Congressen voor groepen van 10 tot 300 personen, in Van der Valk Hotel Oostzaan–Amsterdam kan het! Door o.a. de goede bereikbaarheid en de centrale ligging nabij Amsterdam en Schiphol Airport zijn wij dé locatie voor uw congres.

Wij hebben 13 multifunctionele zalen, een mooie breakout ruimte, een groot restaurant en 143 luxe hotelkamers. Wanneer u een plenaire zaal en verschillende subzalen nodig heeft, bent u bij ons aan het goede adres! Al onze zalen bevinden zich op de eerste etage (m.u.v. twee zalen op de begane grond) en zijn uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur, climate control en het hele hotel is voorzien van wifi.

Aan de zalen grenst onze breakout ruimte, welke gebruikt kan worden voor pauzes met een kop koffie of thee en wat lekkers. Ook kunnen in deze ruimte banners en een aantal stands worden geplaatst. Daarnaast beschikken wij over een groot parkeerterrein waar uw gasten gratis gebruik van kunnen maken.

Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, invulling en uitvoering van uw congres!

Bekijk Brochure
 • INFORMATIE EN PRIJZEN

  Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel of wilt u meer informatie?
  Onze Sales & Banqueting afdeling staat ook graag voor u klaar! Bereikbaar via sales@oostzaan.valk.nl of 020-8207600.

  Meeting & Events Brochure
 • OFFERTE AANVRAGEN

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij contact met u zullen opnemen om de offerte voor u zullen opstellen.

  Offerte aanvragen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld. Binnen deze arrangementen is uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind voorbereid en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Bekijk hier het aanbod.

Vergaderarrangementen