Direct naar de contentDirect naar de footer
MOEDERDAG BRUNCH
MOEDERDAG BRUNCH

Moederdag brunch

Betaling vereist

Wij ontvangen u graag op zondag 14 mei om 11.00 uur met een glas bubbels, daarna kunt u heerlijk en onbeperkt genieten van de Moederdagbrunch.

U geniet van ons uitgebreide assortiment van gerechten, waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren en kaassoorten, vis- en vleesgerechten, heerlijke salades en tal van koude en warme gerechten. Als afsluiting presenteren onze patissiers een uitgebreid dessertbuffet met diverse ijssoorten en luxueuze lekkernijen.

Wij verwelkomen u om 11.00 uur bij de Moederdag Brunch, en deze eindigt om 14.30 uur.

Prijzen: Volwassenen: € 47,50 | kinderen 3 t/m 11 jaar : € 25,50 | kinderstoel: gratis

Tijdens de brunch schenken wij onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Reserveren is enkel mogelijk online of per email via oostzaan@valk.nl, telefonisch nemen wij geen reserveringen aan.

Alle reserveringen dienen direct betaald te worden, dit kan alleen via de betaal optie tijdens het reserveren of indien u per email de aanvraag doet via de betaal optie in de bevestiging. Hebben wij geen tijdige betaling ontvangen, zijn wij gerechtigd uw tafel reservering te annuleren.

Voor reserveringen van meer dan 10 personen vragen wij u vriendelijke een email te sturen naar oostzaan@valk.nl. Wij streven ernaar om alle aanvragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Wijzigen / Annuleren:
Indien het aantal personen nog wijzigt vernemen wij dit graag schriftelijk per email, dan zullen we u een nieuwe bevestiging opsturen.

Bij annuleringen van een gehele of gedeeltelijke reservering gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleren/wijzigen is kosteloos mogelijk tot 1 week voor aankomst (alleen schriftelijk), daarna zullen 100% van de kosten in rekening gebracht worden.