Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

De 13 multifunctionele vergaderzalen zijn ideaal voor het organiseren van uw meeting, training, congres of event. Door de centrale ligging nabij onze hoofdstad Amsterdam aan de A10 en A8 is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor gasten uit het hele land.

Brochure

Brochure

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel of wilt u meer informatie? Bekijk onze brochure of neem contact op met ons sales team!

T. +31(0)20 820 7601
E. sales@oostzaan.valk.nl

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij contact met u zullen opnemen om de offerte voor u op te stellen.

Offerte aanvragen
Een van de beste vergaderlocaties waar we gebruik van hebben gemaakt. Dank voor alle goede zorgen, de service, de prachtige zaal die ondanks de grootte alsnog een huiselijke sfeer had, het vriendelijke personeel en het feit dat eigenlijk niets te gek is, ook niet op korte termijn.
Rasoula van Vliet
UWV
Onze dag voor leidinggevenden is door hen hoog gewaardeerd. Dat kwam door het programma, maar zeker ook door de locatie. De faciliteiten, ambiance, lunch en bereikbaarheid kregen niets dan lof.
Erik van Dijk
Leger des Heils
Ik kan het hotel aanbevelen voor de voortreffelijke ondersteuning van een groot internationaal congres met stands, tolken en fototentoonstelling. De bezoekers voelden zich prettig dankzij de mooie zaalinrichting en het vriendelijke personeel. Ook het hoge niveau van de catering werd gecomplimenteerd.
mr.dr. Yvonne Waterman
St. European Asbestos Forum
Onlangs organiseerden wij een drie-daags congres bij Hotel Oostzaan voor zo’n 450 personen. De samenwerking met de betrokken medewerkers van Van der Valk, zowel in het voortraject als tijdens de dagen zelf, verliep geheel naar wens. Wij kijken terug op drie succesvolle dagen.
Karin Smits
Stichting MS Research
Ik plan graag mijn landelijke events bij Van der Valk. De locaties zijn allemaal goed bereikbaar en de faciliteiten zijn van een hoog niveau. De communicatie verloopt altijd goed, ik krijg snel antwoord op mijn vragen.
Miriam Lelieveld
Heijmans Infra

De voordelen van Hotel Oostzaan-Amsterdam

  • 13 moderne zalen

  • Multifunctionele businesslounge

  • 144 luxe hotelkamers

  • Gratis parkeergelegenheid