Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Meetings & Events

De 13 multifunctionele vergaderzalen zijn ideaal voor het organiseren van uw meeting, training, congres of event. Door de centrale ligging nabij onze hoofdstad Amsterdam aan de A10 en A8 is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor gasten uit het hele land.

Brochure

Brochure

Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel of wilt u meer informatie? Bekijk onze brochure of neem contact op met ons sales team!

T. +31(0)20 820 7601
E. sales@oostzaan.valk.nl

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij contact met u zullen opnemen om de offerte voor u op te stellen.

Offerte aanvragen
Onze dag voor leidinggevenden is door hen hoog gewaardeerd. Dat kwam door het programma, maar zeker ook door de locatie. De faciliteiten, ambiance, lunch en bereikbaarheid kregen niets dan lof.
Erik van Dijk
Leger des Heils
Ik kan het hotel aanbevelen voor de voortreffelijke ondersteuning van een groot internationaal congres met stands, tolken en fototentoonstelling. De bezoekers voelden zich prettig dankzij de mooie zaalinrichting en het vriendelijke personeel. Ook het hoge niveau van de catering werd gecomplimenteerd.
mr.dr. Yvonne Waterman
St. European Asbestos Forum
Ik vond de service vanuit het meeting centrum heel fijn. Fijn dat het kantoor op dezelfde verdieping is als de zalen en de medewerkers zo gemakkelijk benaderbaar zijn. Het was heel prettig samenwerken.
Monique van Steenis
Baxter B.V.
Zaal was weer prima verzorgd en stond op dit vroege tijdstip keurig klaar. We hebben goed zaken kunnen doen onder het genot van een lekker kopje koffie.
Paul Uilenbroek
SBCL

De voordelen van Hotel Oostzaan-Amsterdam

  • 13 moderne zalen

  • Multifunctionele businesslounge

  • 144 luxe hotelkamers

  • Gratis parkeergelegenheid