Direct naar de contentDirect naar de footer
Eropuit naar de mooiste plekjes
Eropuit naar de mooiste plekjes
 • Fietsen

  Hotel Oostzaan is perfect gelegen voor het ondernemen van de mooiste fiets- & wandelroutes! Het Noord-Hollandse landschap is een echte verrassing om met de fiets of te voet te ontdekken.

 • Zaanse Schans

  De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef hier de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw.

Activiteiten

Activiteiten

Heeft u nog geen plannen overdag? U kunt via deze website onder andere direct uw toegangsbewijzen aanschaffen voor activiteiten in de regio en daar buiten.

Plan uw activiteit!

Omgeving

 • De fietsprovincie bij uitstek!

  De fietsprovincie bij uitstek!

  In een fietsrijke provincie als Noord-Holland vind je veel variatie in natuur met bossen, weidelandschappen en polders. Je kunt verder heerlijk fietsen door authentieke stadjes, fraaie dorpjes en langs het rustgevende water.

  Lees meer
 • Ontdek de leukste steden

  Ontdek de leukste steden

  Nabij Hotel Oostzaan - Amsterdam liggen de veelzijdige steden; Amsterdam, Zaandam, Volendam en Edam!

  Lees meer
 • De Zaanse Schans

  De Zaanse Schans

  De Zaanse Schans is een unieke woon- en werkbuurt vol werkende molens, oude ambachten, bijzondere musea en prachtige groene houten huizen. Beleef, proef en ruik hier de sfeer uit de achttiende en negentiende eeuw.

  Lees meer
 • Recreatie- en natuurgebied - Het Twiske

  Recreatie- en natuurgebied - Het Twiske

  Het Twiske bestaat uit verschillende deelgebieden, die ieder een ander landschapstype kennen. Daardoor heeft Het Twiske een grote variatie aan flora en fauna. Naast de gebieden die speciaal zijn ingericht voor de dagrecreatie zijn er prachtige natuurterreinen.

  Lees meer
 • Sportief

  Sportief

  Hotel Oostzaan - Amsterdam is een multifunctioneel hotel! Ook voor actieve uitjes is Hotel Oostzaan - Amsterdam een uitstekende bestemming. Geniet van een leuke activiteit in de regio en sluit de avond af met een diner of een overnachting.

  Lees meer