Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste steden om de hoek

Nabij Hotel Oostzaan - Amsterdam liggen de veelzijdige steden; Amsterdam, Zaandam, Volendam en Edam! Ga een heerlijk dagje uit en geniet van de prachtige cultuur, de musea, een rondvaart door de grachten of shoppen in een van de leuke winkelstraten.

Dagje hoofdstad

Dagje hoofdstad

De hoofdstad van Nederland is vanuit Oostzaan makkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en is daarom een ideale dagbestemming. Deze "wereldstad" kent vele gezichten.

Lees meer
Zaandam, een stad vol architectuur

Zaandam, een stad vol architectuur

Zaandam heeft een bruisend en eigentijds stadscentrum, de bijzondere architectuur is gebaseerd op de wereldberoemde 'groene huisjes' uit de Zaanse houtbouwgeschiedenis. De stad heeft daarnaast alles in huis voor een dagje heerlijk winkelen, genieten op een terrasje of een culinair diner.

Alkmaar, meer dan een kaasstad

Alkmaar, meer dan een kaasstad

Alkmaar is een bruisende stad en zeer gunstig gelegen op nog geen half uur van Hotel Oostzaan. Alkmaar is vooral de kaasstad van Nederland!

Lees meer
Volendam

Volendam

Volendam is van oudsher één van de meeste bekende toeristische trekpleisters van Nederland. Het is een plaats vol nostalgie, met vele restaurants, cafés , terrassen en winkeltjes.

Ontdek Edam

Ontdek Edam

Vlakbij het alom bekende Volendam vindt u het prachtige dorp Edam. Dezekaasstadgelegen aan de vroegere Zuiderzee, heeft binnen zijn vestingwallen maar liefst178 monumenten, een keur aan cultuurhistorische bezienswaardigheden, bijzondere speciaalzaken en gastvrije horeca.

Lees meer