Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant
Welkom in ons restaurant

Culinair genieten

Hotel Oostzaan is een plek om je thuis te voelen. Je kunt er een goede kop koffie drinken, culinair genieten van de echte Valk-klassieker of gezellig borrelen in onze hotelbar. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner kunt u bij ons terecht!

Menukaarten

Menukaarten

Culinair genieten in ons restaurant. Bekijk onze à la carte menukaart met trendy gerechten en de echte Valk-klassiekers.

Meer informatie
Hotelbar JUULS

Hotelbar JUULS

Gezellig bijkletsen of wilt u een bespreking in een informele omgeving houden? Neem dan gezellig plaats in onze gezellige hotelbar.

Meer informatie
Salade van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
2239 beoordelingen
Heerlijk ontspannen de dag beginnen met een fantastisch ontbijtbuffet!!
Hotel Oostzaan-Amsterdam Rosanne Kok 

Fijne en makkelijk bereikbare locatie waar ik om 7.30 kan aanschuiven bij een zeer uitgebreid ontbijt buffet waar de medewerkers met een lach en gezelligheid hun werk doen. Ik ben hier nu 5x geweest en zal hier blijven terug komen! Ga vooral zo door toppers!