Direct naar de contentDirect naar de footer

Paasbrunch

Betaling vereist

Vier de paasdagen bij Hotel Oostzaan!

Eerst lekker uitslapen en daarna genieten van onze heerlijke Paasbrunch!

U geniet van ons uitgebreide assortiment van gerechten, waaronder luxe broodsoorten, diverse vleeswaren en kaassoorten, vis- en vleesgerechten, heerlijke salades en tal van koude en warme gerechten. Als afsluiting presenteren onze patissiers een uitgebreid dessertbuffet met diverse ijssoorten en luxueuze lekkernijen.

Daarnaast wordt u feestelijk ontvangen met een glas bubbels.

Voor de kinderen is er ook een leuke paasactiviteit, zij kunnen kiezen om film te kijken in een nabij gelegen zaal of eieren schilderen.

Uiteraard zal de paashaas een bezoek brengen aan de paasbrunch.

Wij verwelkomen u om 11.00 uur bij onze Paasbrunch op de 1e verdieping, deze eindigt om 14.00 uur.

Prijzen: Volwassenen: € 52,50 | kinderen 3 t/m 11 jaar: € 28,50 | kinderstoel: gratis

Tijdens de brunch schenken wij onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Reserveren is enkel mogelijk online of per email via oostzaan@valk.nl, telefonisch nemen wij geen reserveringen aan.

Alle reserveringen dienen direct betaald te worden, dit kan alleen via de betaal optie tijdens het reserveren of indien u per email de aanvraag doet via de betaal optie in de bevestiging. Hebben wij geen tijdige betaling ontvangen, zijn wij gerechtigd uw tafel reservering te annuleren.

Voor reserveringen van meer dan 20 personen vragen wij u vriendelijk een email te sturen naar oostzaan@valk.nl. Wij streven ernaar om alle aanvragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Wijzigen / Annuleren:
Indien het aantal personen nog wijzigt vernemen wij dit graag schriftelijk per email, dan zullen we u een nieuwe bevestiging opsturen.

Bij annuleringen van een gehele of gedeeltelijke reservering gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleren/wijzigen van het aantal personen is kosteloos mogelijk tot 1 week voor uw reserveringsdatum en kunnen alleen per e-mail (via: oostzaan@valk.nl) worden verzocht. Annulering van de reservering of wijziging van het aantal personen die hierna worden gedaan, is niet meer kosteloos mogelijk en zullen volledig (100%van de kosten) in rekening worden gebracht.