Direct naar de contentDirect naar de footer

Paaslunch

Betaling vereist

Geniet van een uitgebreide Paaslunch in ons sfeervolle restaurant.

Van 12.30 uur tot 15:00 uur vindt u in ons restaurant op de begane grond een buffet met een grote diversiteit aan koude en warme gerechten, vers gebakken broodsoorten, diverse luxe vleeswaren, vers gemaakte salades, verschillende soorten rauwkost, heerlijkste warme gerechten, diverse eiergerechten, vers fruit en ter afsluiting feestelijke desserts.

Neem voor meer informatie over deze activiteit contact op met onze receptiemedewerkers op 020-8207600 of per e-mail via oostzaan@valk.nl

Prijzen: Volwassenen: € 47,50 | kinderen 3 t/m 11 jaar : € 26,50 | kinderstoel: gratis

Tijdens de Paaslunch zijn de volgende dranken inbegrepen: koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Reserveren is enkel mogelijk online of per email via oostzaan@valk.nl, telefonisch nemen wij geen reserveringen aan.

Alle reserveringen dienen direct betaald te worden, dit kan alleen via de betaal optie tijdens het reserveren of indien u per email de aanvraag doet via de betaal optie in de bevestiging. Hebben wij geen tijdige betaling ontvangen, zijn wij gerechtigd uw tafel reservering te annuleren.

Voor reserveringen van meer dan 10 personen vragen wij u vriendelijke een email te sturen naar oostzaan@valk.nl. Wij streven ernaar om alle aanvragen binnen 48 uur te beantwoorden.

Wijzigen / Annuleren:
Indien het aantal personen nog wijzigt vernemen wij dit graag schriftelijk per email, dan zullen we u een nieuwe bevestiging opsturen.

Bij annuleringen van een gehele of gedeeltelijke reservering gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Annuleren/wijzigen van het aantal personen is kosteloos mogelijk tot 1 week voor uw reserveringsdatum en kunnen alleen per e-mail (via: oostzaan@valk.nl) worden verzocht. Annulering van de reservering of wijziging van het aantal personen die hierna worden gedaan, is niet meer kosteloos mogelijk en zullen volledig (100%van de kosten) in rekening worden gebracht.