Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant
Welkom in ons restaurant
Verrassend vers en eerlijk
Genieten van de heerlijkste toetjes

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Start de dag met een heerlijk ontbijt, of geniet van een heerlijke à la carte lunch of diner. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner kunt u bij ons terecht!

U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te genieten van uw favoriete culinaire activiteit. Ons keuken- en restaurant team vervult graag uw wensen, online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurants.

Ontbijt

Ontbijt

Begin uw dag goed en geniet dagelijks van het uitgebreide en luxueuze ontbijt van Hotel Oostzaan - Amsterdam!
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Vanaf 5 september verwelkomen wij u graag weer bij ons lunchbuffet!
À la carte

À la carte

Ons team staat elke dag voor u klaar in ons a la carte restaurant.
Dinerdeal

Dinerdeal

De prijs van de Diner Deal is € 39,50 per persoon.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
1922 beoordelingen
Sabina
Hotel Oostzaan-Amsterdam 
Rustige sfeer

Ik moest zelf om bestek vragen en servet. Eten is heerlijk. Vriendelijkheid top. Mis alleen iets voor de kinderen. Ik heb 2 meiden maar die gaan zich denk vervelend.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Meer Restaurant ID

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.