Direct naar de contentDirect naar de footer
Verrassend vers en eerlijk
Verrassend vers en eerlijk
;

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Start de dag met een heerlijk ontbijt, of geniet van een heerlijke à la carte lunch of diner. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner kunt u bij ons terecht!

Ontbijt

Ontbijt

Begin uw dag goed en geniet dagelijks van het uitgebreid en luxueuze ontbijtbuffet van Hotel Oostzaan - Amsterdam!
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Hotel Oostzaan biedt zowel een Live Cooking lunchbuffet waarbij u zelf uw lunch samenstelt uit een uitgebreid buffet met verschillende gerechten, als een à la carte lunch, waar u van de veelzijdige menukaart uw keuze kunt maken.
A la carte

A la carte

Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier culinaire gerechten met dagverse ingrediënten voor u. U kunt de hele dag in ons restaurant terecht om hiervan te genieten.
Zondagsbrunch

Zondagsbrunch

Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het zeer uitgebreide Live Cooking brunchbuffet!
Live Cooking

Live Cooking

Hotel Oostzaan - Amsterdam organiseert bijna elke zaterdag en vanaf het najaar ook op enkele vrijdagen van 17:00 - 21:00 uur live cooking. Tijdens deze avond zal de keukenbrigade live een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
396 beoordelingen
Jeroen Klijnstra
Hotel Oostzaan-Amsterdam 
Leuke, sfeervolle ambiance met leuke bediening

2 dagen gegeten in het restaurant. Wat ons opviel was de leuke en vriendelijke bediening. zijn niet opdringerig maar geven je wel het gevoel dat je er welkom bent.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.