Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant
Welkom in ons restaurant
Verrassend vers en eerlijk
Genieten van de heerlijkste toetjes

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Vanaf 5 juni mogen we eindelijk weer gasten ontvangen in één van onze restaurants, we zijn hier enorm blij mee en kunnen niet wachten u weer van heerlijke gerechten te voorzien.

Start de dag met een heerlijk ontbijt, of geniet van een heerlijke à la carte lunch of diner. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner kunt u bij ons terecht!

U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te genieten van uw favoriete culinaire activiteit. Ons keuken- en restaurant team vervult graag uw wensen, online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurants.

Ontbijt

Ontbijt

Begin uw dag goed en geniet dagelijks van het uitgebreide en luxueuze ontbijt van Hotel Oostzaan - Amsterdam!
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen! Hotel Oostzaan organiseert van maandag t/m donderdag (m.u.v. feestdagen en schoolvakanties) van 12:00 tot 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet
À la carte

À la carte

Onze keukenbrigade bereidt elke dag met plezier culinaire gerechten met dagverse ingrediënten voor u.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
1119 beoordelingen
Carla
Hotel Oostzaan-Amsterdam 
Echt genieten!

Bediend door Demi. Het eten was heerlijk. We hebben echt genoten.

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Meer Restaurant ID

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.