Verrassend
vers
en eerlijk

Verrassend vers en eerlijk - Hotel Oostzaan-Amsterdam

Live Cooking Diner Buffet

Verrassend
vers
en eerlijk

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Start de dag met een heerlijk ontbijt, een gezellig moment van samen zijn met een goed gesprek. Of geniet van een heerlijke à la carte lunch of diner. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner.

Onze mogelijkheden

 • Ontbijt - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Ontbijt

  Begin uw dag goed en geniet dagelijks van het uitgebreid en luxueuze ontbijtbuffet van Hotel Oostzaan - Amsterdam!

  Lees meer
 • Lunchbuffet - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Lunchbuffet

  Naast een uitgebreide a la carte lunch die wij dagelijks serveren, serveren wij van maandag tot en met vrijdag tussen 12:00 uur en 14:00 uur een uitgebreid lunchbuffet met onbeperkte keuze uit dagelijks wisselende gerechten.

  Lees meer
 • A la carte - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  A la carte

  Culinair genieten van de specialiteiten in een sfeervolle ambiance. Of het nu gaat om een zakendiner, feestelijke gelegenheid of zomaar heerlijk ontspannen. Hotel Oostzaan - Amsterdam biedt u uiteenlopende mogelijkheden.

  Lees meer
 • Bar - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Bar

  Wilt u even ontspannen na een drukke dag, of wilt u een bespreking houden in een informele omgeving? In de sfeervol ingerichte hotelbar van Hotel Oostzaan - Amsterdam met gezellige zitjes en een open haard is het goed vertoeven met familie, vrienden of collega's.

  lees meer
 • Zondagsbrunch - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Zondagsbrunch

  Eerst lekker uitslapen op zondag en daarna genieten van het heerlijke brunchbuffet dat Hotel Oostzaan - Amsterdam op zondag organiseert.

  Lees meer
 • Live cooking - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Live cooking

  Elke zaterdag organiseert Hotel Oostzaan - Amsterdam Live Cooking. Tijdens deze avond zal onze keukenbrigade live een uitgebreid assortiment aan culinaire lekkernijen voor u bereiden.

  Lees meer
 • Feestdagen - Hotel Oostzaan-Amsterdam

  Feestdagen

  Tijdens Pasen, Moederdag, Pinksteren & Vaderdag organiseert Hotel Oostzaan - Amsterdam diverse activiteiten. Kijk hier naar de verschillende evenementen.

  Lees meer
Wij maken gebruik van cookies.