Direct naar de contentDirect naar de footer
Welkom in ons restaurant
Welkom in ons restaurant

Eerlijk, mooi en vooral lekker eten

Start de dag met een heerlijk ontbijt, of geniet van een heerlijke à la carte lunch of diner. Voor een gezellig samen zijn, goed overleg of een familiediner kunt u bij ons terecht!

U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te genieten van uw favoriete culinaire activiteit. Ons keuken- en restaurant team vervult graag uw wensen, online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in ons restaurants.

Ontbijt

Ontbijt

Begin uw dag goed en geniet dagelijks van het uitgebreide en luxueuze ontbijt van Hotel Oostzaan - Amsterdam!
Lunchbuffet

Lunchbuffet

Dé ideale manier om snel en lekker uitgebreid te lunchen!
À la carte

À la carte

Ons team staat elke dag voor u klaar in ons a la carte restaurant.
Dinerdeal

Dinerdeal

De prijs van de Dinerdeal is € 44,50 per persoon.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
2258 beoordelingenAlle beoordelingen
Rosanne Kok
Hotel Oostzaan-Amsterdam 
Heerlijk ontspannen de dag beginnen met een fantastisch ontbijtbuffet!!

Fijne en makkelijk bereikbare locatie waar ik om 7.30 kan aanschuiven bij een zeer uitgebreid ontbijt buffet waar de medewerkers met een lach en gezelligheid hun werk doen. Ik ben hier nu 5x geweest en zal hier blijven terug komen! Ga vooral zo door toppers!

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

GENIET VAN RESTAURANT VOORDEEL

Op vertoon van uw unieke Restaurant ID geniet u bij onze restaurants iedere maand van de voordeligste aanbiedingen, alleen te bestellen met uw Restaurant ID. Nog geen Restaurant ID, meld u dan nu aan voor Restaurant ID en geniet van extra voordeel.

Aanmelden
Restaurant ID

Restaurant ID

Geniet van voordeel in onze Valk Exclusief restaurants met onze Restaurant ID! Met uw unieke Restaurant ID kunt u genieten van aanbiedingen die alleen verkrijgbaar zijn op vertoon van uw Restaurant ID.

Meer Restaurant ID

Download de Valk Exclusief app om uw Restaurant ID ook onderweg bij u te hebben. Spontaan (of gepland) een avond niet koken, wordt hierdoor steeds makkelijker! De app is gratis te downloaden en kan met uw Valk Account gebruikt worden.