Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Prachtige locatie voor uw cursus, training of opleiding

Een opleidingsdag, wekelijkse training met afsluitend examen of een meerdaagse cursus met overnachting? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Van der Valk Hotel Oostzaan – Amsterdam is zeer centraal gelegen nabij onze hoofdstad Amsterdam, bereikbaar via de A10 en A8 en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Wij hebben 13 verschillende zalen en de opstelling in de zaal is volledig aan te passen naar de wensen van de trainer. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, climate control, daglicht en het hele hotel is voorzien van wifi.

In onze zalen is er voldoende ruimte voor eventuele hulpmiddelen en/of oefeningen tijdens de training. Is het voor uw training gewenst om de oefeningen/ opdrachten in aparte zalen te doen? Al onze zalen bevinden zich op de eerste etage (m.u.v. van 2 zalen op de begane grond), dus u bent als trainer altijd dichtbij.

Aan de zalen grenst onze breakout ruimte. Deze ruimte kan gebruikt worden voor pauzes, maar de breakout is ook geschikt voor bijvoorbeeld het maken van korte opdrachten in kleine groepjes.

Tijdens de lunch kunt u lekker met de groep genieten in het restaurant van ons overheerlijke lunchbuffet en tijdens de training zijn er lekkere tussendoortjes en de beste koffie!

Wij denken graag met u mee om uw training of cursus tot een succes te maken!

Bekijk Brochure
 • INFORMATIE EN PRIJZEN

  Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel of wilt u meer informatie?
  Onze Sales & Banqueting afdeling staat ook graag voor u klaar! Bereikbaar via sales@oostzaan.valk.nl of 020-8207600.

  Meeting & Events Brochure
 • OFFERTE AANVRAGEN

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij contact met u zullen opnemen om de offerte voor u zullen opstellen.

  Offerte aanvragen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld. Binnen deze arrangementen is uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind voorbereid en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Bekijk hier het aanbod.

Vergaderarrangementen