Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Vergaderen

Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam is centraal gelegen aan de A10 en A8 en zo de ideale locatie voor uw vergadering.

Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam beschikt over 13 multifunctionele vergaderzalen, waarvan 2 boardroomzalen. De boardrooms, met vaste opstelling, zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Indien er een andere opstelling gewenst is, hebben wij nog 11 flexibel in te delen vergaderzalen.

Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, gratis wifi en moderne audiovisuele apparatuur. Daarnaast beschikt Van der Valk Hotel Oostzaan - Amsterdam over voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens beschikken wij over een ruime breakout ruimte waar uw gasten tijdens de pauze kunnen genieten van een kop koffie en onze lekkernijen.

Onze Banquet Sales afdeling bevindt zich op de eerste etage nabij de vergaderzalen, waar onze medewerkers u graag te woord staan en ervoor zullen zorgen dat uw vergadering geheel naar uw wensen verloopt.

Bekijk Brochure
 • INFORMATIE EN PRIJZEN

  Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel of wilt u meer informatie?
  Onze Sales & Banqueting afdeling staat ook graag voor u klaar! Bereikbaar via sales@oostzaan.valk.nl of 020-8207600.

  Meeting & Events Brochure
 • OFFERTE AANVRAGEN

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij contact met u zullen opnemen om de offerte voor u zullen opstellen.

  Offerte aanvragen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld. Binnen deze arrangementen is uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind voorbereid en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Bekijk hier het aanbod.

Vergaderarrangementen