Direct naar de contentDirect naar de footer

Zakelijke Evenementen

Van der Valk hotel Oostzaan-Amsterdam is centraal gelegen aan de A10 en A8 en zo de de ideale locatie voor uw vergadering.

Van der Valk Hotel Oostzaan-Amsterdam beschikt over 13 multifunctionele vergaderzalen. Veel van deze zalen kunnen door middel van tussenwanden aan elkaar gekoppeld worden waardoor deze flexibel in te delen zijn. De zalen beschikken allen over daglicht, airconditioning, gratis draadloos internet en moderne audiovisuele apparatuur. Verder beschikt Hotel Oostzaan over voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens beschikken wij over een ruime breakout ruimte waar uw gasten tijdens de pauze kunnen genieten van een kop koffie. Ook beschikt de breakout over genoeg ruimte voor het plaatsen van banners en stands.

Wij denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering van uw aanvraag, zodat u zich onbezorgd met uw bijeenkomst kunt bezighouden.

Onze Banquet Sales afdeling bevindt zich op de eerste etage nabij de vergaderzalen, waar onze medewerkers u graag te woord staan, en ervoor zullen zorgen dat uw congres geheel naar uw wensen verloopt.

Bekijk Brochure
 • INFORMATIE EN PRIJZEN

  Bent u geïnteresseerd in het organiseren van een evenement in ons hotel of wilt u meer informatie?
  Onze Sales & Banqueting afdeling staat ook graag voor u klaar! Bereikbaar via sales@oostzaan.valk.nl of 020-8207600.

  Meeting & Events Brochure
 • OFFERTE AANVRAGEN

  Wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen? Uw wensen kunt u aangeven in het aanvraagformulier, waarna wij contact met u zullen opnemen om de offerte voor u zullen opstellen.

  Offerte aanvragen
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld. Binnen deze arrangementen is uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind voorbereid en zal het u en uw gasten aan niets ontbreken. Bekijk hier het aanbod.

Vergaderarrangementen