Direct naar de contentDirect naar de footer

Chef's Christmas Dinner

Gedurende de kerst vakantie van 23 tot en met 30 december kunt u als hotelgast genieten van een heerlijk 4-gangen Chef's Christmas diner.


Bij ons kunt u ook dit jaar kunt u als hotelgast genieten van de heerlijke feestdagen!

We doen het dit jaar iets anders maar één ding staat voor op, u kunt bij ons onbezorgd en veilig genieten van de meest gezellige periode van het jaar.

Voor onze hotelgasten hebben we een culinair 4-gangen diner gecreëerd welke wij u op verantwoorde wijze uitserveren in ons gezellige restaurant, hotelbar of onze hotellobby.

Bent u al nieuwsgierig naar het Kerstmenu, klik dan hier!


Wij zullen het Chef’s Christmas diner serveren gedurende de volgende shifts:

  • Shift 1 - 16:00 – 18:30
  • Shift 2 - 19:00 – 21:30

Wij bieden onze hotelgasten de mogelijkheid een tafel te reserveren in één van de volgende ruimtes in ons hotel; ons restaurant, onze lobby, Twiske zaal en de hotelbar*.

*op basis van beschikbaarheid.


Neem voor meer informatie over deze activiteit of om te reserveren contact op met onze receptiemedewerkers op 020-8207600 of per e-mail op oostzaan@valk.nl


U kunt alleen een tafel reservering maken in combinatie met een hotelovernachting, verblijft u niet in ons hotel kunnen we helaas geen tafelreservering voor u maken.


Uiteraard bieden we u ook de mogelijkheid om het Chef's Christmas dinner te reserveringen in combinatie met een Arrangement, klik hier voor meer informatie.

Prijzen:

Volwassenen € 66,50 | Kinderen van 3 t/m 11 jaar: € 30,50 (3-gangen diner) kinderstoel: gratis

De aangeboden tarieven zijn per persoon, exclusief drankjes.

U kunt uw diner uitbreiden met een drankenarrangement, gedurende uw diner. U geniet van onbeperkte frisdranken, binnenlandse gedistilleerde dranken, huiswijnen en bier van de tap *.

Volwassenen €19,50 | Kinderen 3 t/m 11 jaar €12,50

*Het drankenarrangement is alleen voor de gehele tafel te reserveren en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.