Direct naar de contentDirect naar de footer

Sportief

Erop uit met de fiets

In een fietsrijke provincie als Noord-Holland vind je veel variatie in natuur met bossen, heide, duinen, weidelandschappen en polders. Je kunt verder heerlijk fietsen door authentieke stadjes, fraaie dorpjes en langs het rustgevende water.
Een kwart van Noord-Holland bestaat uit meren, vaarten en sloten en wordt daardoor dé provincie met het blauwe hart genoemd.

De regio rondom het hotel is uitstekend geschikt voor mooie fiets-& wandelroutes. Wij bieden u de mogelijkheid om fietsen bij ons hotel te huren.

Zoekt u wat meer uitdaging?

In samenwerking met diverse bedrijven uit de regio waaronder RS Watersport, Twiske haven en de Zaanse Golf Club kunnen wij u verschillende leuke activiteiten aanbieden op het water of Golfbaan.

Geniet en ontspan van een dag op het water!

RS Watersport biedt de mogelijkheid om een dag of een deel van de dag op het water te verblijven. Met diverse sloepen en boten is er voor ieder wat mogelijk. Bij het varen heeft u de mogelijkheid tot verschillende vaarroutes.

Van Amsterdam, Alkmaar of zelfs richting Purmerend, alles is mogelijk.
U heeft geen vaarbewijs nodig om gebruik te maken van de grotere sloepen of boten.

Actief op het water

Bent u een echte water liefhebber en schrikt u niet terug van een paar spetters? Dan is het wellicht wat voor u om er actief op uit te gaan in een kano of kajak.

Het Twiske heeft verschillende kano-routes over de Stootersplas, met enkele kano overstappen, goed voor de teamvorming om de kano over land naar het volgende water te brengen. Iedereen met een normale conditie kan hieraan bijdragen. Twiske haven biedt verschillende mogelijkheden voor een actief uitje op het water.

Sla je slag

Vlakbij Oostzaan, enigszins verscholen in een prachtig en zeer rustig natuurgebied met rondom eeuwenoude weidse polders, ligt de Zaanse Golf Club, een uitdagende 18 holes golfbaan. 9 holes liggen rondom een meer en hebben een parkland karakter. De andere 9 holes hebben het weidse van de polder. Alle onderdelen die een golfer zich wenst, vindt u op de Zaanse!

Zin om een rondje op de Zaanse Golf Club te lopen?

Boek dan ons uitgebreide Golf Arrangement, u relaxed dan niet alleen in een van onze Comfortabele kamers maar ook aan het diner is gedacht en voordat u de baan op gaat geniet u van ons uitgebreide ontbijt buffet.