Direct naar de contentDirect naar de footer

De leukste uitjes voor de kinderen

In en rondom Oostzaan vind u de leukste kinderactiviteiten. Zo is er van alles te doen in het Twiske waar u op de fiets heen kan en zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud in Amsterdam Noord.

Artis

Artis

Wist je dat Artis de oudste dierentuin is van Nederland? In dit mooie dierenpark vind je onder andere: leeuwen, apen, zeehonden, olifanten en nog veel meer! Ook kun je hier spelen in een van de vele speeltuinen of natuurlijk een bezoekje brengen aan de vlindertuin.

Voor meer informatie neem gerust een kijkje op hun website door hier te klikken

This is Holland

This is Holland

Ervaar een spectaculaire 5D vlucht over vele must-sees van Nederland! Vlieg als een vogel en bewonder vanuit de lucht de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Veluwe en meer. Waanzinnige special effecten zoals: wind, nevel en geur - prikkelen je zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert. Laat je verrassen door de schoonheid van Nederland en het gevoel van vliegen.

Voor meer informatie klik hier

Wondr Experience

Wondr Experience

Verdwaal in een wonderbaarlijke jungle, duik in een zwembad van roze marshmallows en dans onder een glitterende hemel. Stap in een belevenis vol kleur en sensatie die je uitnodigt om te spelen en te verkennen, ongeacht je leeftijd!
Wondr is ontworpen om al je zintuigen op onverwachte manier te prikkelen. Het is een plek die creativiteit, fantasie en blijdschap oproept.

Voor meer informatie en leuke foto’s klikt u hier

Recreatiegebied het Twiske

Recreatiegebied het Twiske

In dit leuke recreatiegebied is van alles te beleven.

Zo is er o.a. een klimpark voor jong en oud, voor de sportieveling ren en mountainbike routes en kunt u uiteraard heerlijk wandelen en fietsen.